Vi erbjuder

Träningar & Kurser

Att förmedla kunskap vidare är för oss en hederssak. Är Du tävlingsryttare, uppfödare, engagerad förälder eller aktiv i någon förening? Vi strävar efter att anpassa våra träningar och kurser utifrån individuella önskemål. Varmt välkommen med din förfrågan!


Dressyrträning

Daniel har haft förmånen att själv utbildas av tränare som KG Svensson, Bo Jenå, Susanne Gielen, Eric Lette mfl. Grunderna bygger således på klassisk grund och för Daniel personligen ligger kommunikation, välbefinnande, fysisk- och mental balans som viktiga grunder i alla hästars utbildning. 

Måndagar: Fria bokningar 
Tisdagar: Fria bokningar
Onsdagar:
 Södra Skåne (Svedala, Anderslöv och Malmö)
Torsdagar: Kågeröd, Åstorp, Ljungbyhed mfl. 
Övriga dagar efter överenskommelse.

Tömkörning

Med inspiration från min mentor Göran Lindstrand och ett helt liv med daglig tömkörning av unga och äldre hästar ser jag det som en naturlig del i hästutbildningen och en mycket trevlig variation för såväl ryttare som häst. Daniel håller såväl i tömmarna på din häst om det önskas som ger feedback och hjälp för Dig som vill lära tömkörning i form av privata träningar eller cliniks.

Bokas efter överenskommelse.

Weekendkurser

Sedan min tid som chef på Polisrytteriet Region syd är förfrågningarna många på kurser och föredrag om polishästutbildning och miljöträning, något som vi kan erbjuda  både ridklubbar och andra aktörer. 
Efter över 25 år med unghästutbildning är också just unghästen ett vanligt tema hos skolor och avelsföreningar. 

Klassiska två- och tredagars kurser med dressyr i fokus är för oss lika inspirerande som det förhoppningsvis är för ryttarna, så dessa finns alltid möjlighet att boka.

Kontakta oss så hittar vi lämpligt upplägg för just Er